7 dingen die je kunt doen ter voorbereiding op Harry Potter: Wizards Unite

0

Ben jij klaar voor de release van Harry Potter: Wizards Unite? Tuurlijk ben jij klaar voor deze gave nieuwe game. Om goed voorbereid te zijn op de release van Wizards Unite hebben wij een lijst van 7 dingen samengesteld die je alvast kunt doen ter voorbereiding. Overigens verwachten we Harry Potter: Wizards Unite eind 2018, daarover meer in dit artikel. 

Voorbereiden op Harry Potter Wizards Unite

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kun je direct aan de slag met de game wanneer deze uit komt. De volgende punten helpen je met deze voorbereiding.

1. Schrijf je in op Pottermore en Harry Potter Wizards Unite

Blijf op de hoogte van de laatste updates door je in te schrijven op Pottermore en deze website. Regelmatig komen er updates over de game en die wil jij natuurlijk weten.

Pottermore is voor iedereen die gek is op Harry Potter. Op dit moment weten we niet of het Pottermore account gekoppeld wordt met Harry Potter Wizards Unite. Natuurlijk is het goed om het alvast te hebben. Naast mogelijke voordelen in de toekomst staat er genoeg over Harry Potter Wizards Unite op de website. Inschrijven doe je hier. 

2. Check of je telefoon het spel aankan

De game zul je via je smartphone spelen. Het is dus belangrijk dat je telefoon het spel wel aankan. Uit eerdere ervaring weten we dat de volgende specificaties minimaal nodig zijn:

iPhone: Minmaal een iPhone 5S met iOS 9 of nieuwer
Android: Minimaal Android 4.4 of nieuwer.

Daarnaast is een goed 4G of Wi-Fi verbinding en GPS van belang om het spel te kunnen spelen. Check dus de specificaties van je telefoon om zeker te zijn dat je Harry Potter Wizards Unite goed kunt spelen

3. Check je mobiele bundel

Een van de nadelen van het spel is het feit dat er veel data gebruikt wordt. Zorg er dus voor dat je genoeg MB’s hebt om het spel te spelen. Een andere manier om het spel toch te spelen is via Wi-Fi, het nadeel is dat je dan vaak gebonden bent aan een specifieke locatie.

4. Koop een goede powerbank

Naast mobiele data slurpt het spel naar alle waarschijnlijkheid ook veel energie. Dit was het geval bij zowel Pokémon Go als Ingress. Een goede powerbank zorgt ervoor dat jij lang op pad kunt gaan. We hebben op Bol.com alvast een aantal goede powerbanks geselecteerd die ideaal zijn voor het spelen van Harry Potter Wizards Unite.

 

5. Speel Pokémon Go

Pokémon Go zorgt ervoor dat je bekend raakt met de manier van spelen. Harry Potter Wizards Unite zal veel overeenkomstigheid hebben met Pokémon Go in de manier van spelen en besturen. Door te oefenen met Pokémon Go weet je straks precies hoe je snel verder komt met Harry Potter.

6. Bestudeer de kaarten van Pokémon Go en Ingress

Niantic gebruikt de twee eerdere games als basis voor de nieuwe Potter game. Ze zullen de kaarten voor een groot deel overnemen wat dus betekent dat je al op zoek kunt naar goede plekken in jouw buurt. Check dus Gyms en Pokéstops in Pokémon Go en portals in Ingress. Waar zitten de goede plekken bij jou in de buurt?

7. Volg de community

Blijf op de hoogte via Facebook. Like onze pagina en je zult regelmatig goede artikelen en updates tegenkomen op je tijdlijn. Volg hier onze pagina op Facebook.

Reacties
Laden..