Ontwikkeling van Harry Potter Wizards Unite niet ten koste van Pokémon Go

0

Veel spelers van het nog immer populaire Pokémon Go zijn bezorgd over de voortgang van Pokémon Go nu Harry Potter Wizards Unite is gepresenteerd. Niantic heeft veel nieuwe features beloofd in Pokémon Go echter zijn écht grote updates nog uitgebleven. Tijdens Halloween zijn er al wel 5 nieuwe Pokémon van de 3e generatie geintroduceerd (verwachting is dat halverwege december de rest komt). Echter gaat het het veel spelers niet snel genoeg. Roel (23) nog steeds die hard Pokémon Go speler: ‘Ik vind het tijd voor een nieuwe generatie en nieuwe features binnen het spel, op deze manier blijft het té eentonig wat het op een gegeven moment saai maakt’.

Niantic: Pokémon Go niet ten koste van Harry Potter Wizards Unite

Niantic stelt de fans en spelers van Pokémon Go gerust. ‘We gaan het ontwikkelteam van Pokémon Go verder uitbreiden zodat spelers de wereld van Pokémon kunnen blijven ontdekken’. Het blijkt inderdaad ook zo te zijn, onlangs werd bekend dat Niantic 200 miljoen dollar heeft opgehaald om te kunnen investeren in de games. Dit geld zal met name worden gestoken in het aantrekken van nieuwe ontwikkelaars en designers voor zowel de Harry Potter game als Pokémon Go. De ontwikkeling van Harry Potter Wizards Unite brengt Pokémon Go dus niet in gevaar. En by the way: de vacatures staan open, interesse in een baan?

Meer Harry Potter Games op komst

Warner Bross Entertainment is bezig met de ontwikkeling van meerdere Harry Potter games. Niet alleen de augmented reality game Harry Potter Wizards Unite zit er aan te komen in 2018 ook wordt er druk gewerkt aan Harry Potter console games. Onder de naam Portkey Games worden deze spellen uitgebracht. De aankomende jaren kunnen we dus veel nieuwe Harry Potter spellen verwachten. Wij hebben er zin in en kunnen niet wachten om de nieuwe games te spelen.

Reacties
Laden..