Nieuwe Harry Potter RPG game in de lente van 2018

0

In de lente van 2018 zal een nieuwe Harry Potter RPG game worden gelanceerd. Het is een mobiele game Role Playing Game (RPG) die de naam: Harry Potter Hogwarts Mystery zal krijgen. Het is de eerste game waarin spelers hun eigen karakter kunnen creëren en het volledige leven als een Zweinstein student kunnen meemaken.

Ontwikkeling van de Harry Potter RPG game

De game wordt gemaakt door Jam City, een gamestudio uit Los Angeles. De CEO van deze gamestudio laat weten in een reactie dat het team trots is dat zij de game mogen ontwikkelen. De RPG wordt in samenwerking met Portkey Games gemaakt, een game label gericht op Harry Potter games. Portkey is ook van grote invloed op de ontwikkeling van Harry Potter Wizards Unite door Niantic. Onlangs werd bekend dat Niantic 200 miljoen dollar heeft opgehaald voor de ontwikkeling van nieuwe spellen waaronder de nieuwe augmented reality game Harry Potter Wizards Unite.

Harry Potter Hogwarts Mystery

In de mobiele game kunnen spelers het leven van een student op Hogwarts (Zweinstein) zelf meemaken. Zo is het mogelijk magie lessen te volgen, verdedigen tegen de Donkere Kunsten, duelleren en meer. Het spel speelt zich af in de jaren ’80 van de vorige eeuw, ruim vóórdat Harry, Hermelien en vrienden op Zweinstein te vinden zijn. Uiteraard is de iconische Perkamentus wel te vinden in het spel.

David Haddad, president van Warner Bros Interactive Entertainment noemt het spel ‘uitdagend, leuk en uniek vanwege zijn gameplay. Het is dé manier om het leven op Zweinstein zelf te bepalen.’ De Harry Potter RPG zal gratis te spelen zijn op je mobiel. In de lente van 2018 is Harry Potter Hogwarts Mystery te vinden in de appstore van jouw mobiel.

Ga jij Harry Potter Hogwarts Mystery spelen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel. Wij houden je in ieder geval op de hoogte over de ontwikkelingen rond de game en natuurlijk rondom Harry Potter Wizards Unite.

Reacties
Laden..