Meer Harry Potter games op komst

0

De game tak van de TV gigant Warner Bros, Warner Bross Interactive Entertainment (WBIE) heeft bekend gemaakt dat een reeks van Harry Potter games zal verschijnen onder het label van Portkey Games. Portkey games zal een reeks van mobiele en console games lanceren, waarvan de eerste Harry Potter: Wizards Unite is. Deze game wordt gemaakt door de makers van Pokémon Go, Niantic.

Nieuwe Personages in Harry Potter games

Er is nog niet veel bekend over de nieuwe console games maar Portkey Games laat weten dat de games over nieuwe personages zullen beschikken. Ook bekende personages zullen terug komen in de games. Sommige van deze bekende personages zullen op een ander punt zijn in hun leven dan bekend is van de Harry Potter films..

Warner Bros Interactive Enterainment geeft aan erg enthousiast te zijn met Portkey Games. ‘Eindelijk kunnen we Harry Potter games gaan ontwikkelen voor de fans’ aldus David Haddad, president van WBIE.

De afgelopen jaren hebben we weinig gehoord van Harry Potter op de bekende game consoles. De LEGO® remake van Harry Potter was de laatste grote game met het tovenaars thema.  Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de lancering van deze nieuwe games.

Reacties
Laden..