Je kan binnenkort mee op een Harry Potter Cruise

0

Hoe gaaf: een echte Harry Potter cruise. Rederij Barge Lady Cruises gaat het volgend jaar beschikbaar stellen voor de echte Potterheads. De gehele cruise staat in het teken van Harry Potter én je bezoekt de belangrijkste Harry Potter locaties zoals de grote zaal van Zweinstein en het ouderlijk huis van Harry Potter.

De Harry Potter Cruise

De cruise start en eindigt in London. Je gaat naar ongeveer 5 locaties vanuit de films waaronder dus het ouderlijk huis, Virginia Water, en boterbier drinken op Zweinstein. Samen met 7 andere Potterheads ga je een week de Themes op, Warner Bross zorgt ervoor dat je met unieke gadgets weg loopt.

Harry Potter Zweinstein hal
De grote hal van Zweinstein

Goedkoop is de cruise helaas niet, je betaald al snel zo’n €4.800 euro voor de tour. Maar daar krijg je natuurlijk wel wat voor terug. De gehele cruise is volledig in Harry Potter style.

Heb jij zoveel geld over voor deze cruise? Je kunt de cruise boeken voor volgend jaar zomer. In augustus varen ze weer af. Combineer de cruise met Harry Potter: Wizards Unite en je komt gegarandeerd met unieke wezens in contact. Maar ja, is dat een jaar sparen waar?

Boeken? Dat kan via deze link. Bron afbeelding: Magna Carta

Reacties
Laden..