De huizen in Harry Potter Wizards Unite

0

Zoals we allemaal weten zijn er 4 huizen in de Harry Potter films. Naar alle waarschijnlijkheid krijg je bij het starten van de game de mogelijkheid een van deze huizen te kiezen. Dit is vergelijkbaar met de teams in Pokémon Go. (Lees hier waarom Harry Potter succesvoller wordt dan Pokémon Go) Elk team heeft zo zijn voordelen en zal geleid worden door een leider. Wie die leiders zijn is nog niet 100% duidelijk maar we hebben natuurlijk een goed idee. We nemen in dit artikel de huizen in Harry Potter Wizards Unite door en laten de kenmerken per huis zien.

Het huis van Griffoendor

Het huis Griffoendor is gestart door Godric Griffoendor. Met de leeuw als kenmerkend dier, de kleuren rood en goud en de kenmerken dapperheid & moedigheid maakt dit een huis die bij veel Harry Potter fans populair is. Griffoendor is overigens ook het huis van Harry en Hermelien en mede daarom het meest populaire huis onder de Potterheads.

Kenmerken: dapperheid & moedigheid 

Zwadderich Huis

Groen en zilver zijn de kleuren van Zwadderich. Ambitieuze en sluwe leerlingen van zuiverbloed worden gekozen door de sorteerhoed. De slang is het symbolische dier van dit huis wat perfect past bij de karakteristieken van de leden van het huis. Bekende Zwadderich personen zijn Severus Sneep, Draco Malfidus en speculatief: Voldemort..

Kenmerken: Ambitie en sluwheid

Laten zien bij welk Huis jij hoort? Bestel dan één van de beanies!

[products limit=”4″ columns=”4″ category=”kleding” cat_operator=”AND”]

 

Het Ravenklauw Huis

Het huis Ravenklauw is begonnen door Rowena Ravenklauw. Blauw en brons, samen met de arend maken het embleem van het huis compleet. Intelligente en creatieve leerlingen worden door de sorteer hoed gekozen om onderdeel te worden van dit huis.

Kenmerken: intelligentie en creativiteit 

Huffelpuf Huis

Hardwerkende en geduldige leerlingen worden ingedeeld bij Huffelpuf. Geel en zwart in combinatie met de Das maken het afdelingswapen. Helga Huffelpuf is de oprichter van deze afdeling. Huffelpuff is eigenlijk de meest ondergewaarde van de huizen binnen de Harry Potter serie.

Kenmerken: Hardwerkend en geduldig.

Keuze van huizen in Harry Potter Wizards Unite

Gelukkig voor ons hoeven wij ons geen zorgen te maken over de sorteerhoed en kunnen wij naar alle waarschijnlijkheid zelf het huis kiezen waar we bij willen horen in de game.

Weet jij al welke van de huizen in Harry Potter Wizards Unite gaat horen? Laat het weten in een reactie onder het artikel of op Facebook.

Reacties
Laden..