Harry Potter Wizards Unite gelanceerd in Australië en Nieuw-Zeeland

0

Het valt niet te ontkennen dat Pokémon Go een van de grootste games aller tijden was. Terwijl de hype vrij snel ten onder ging, was het ongelooflijk om mensen over de hele wereld te zien rennen die probeerden virtuele Pokemons te vangen en hun sportschoolstatus te behouden.

Brace yourselfs: de nieuwe grootste game is hier. Harry Potter Wizards Unite is officieel in beta.

Beta lancering in Australië en Nieuw-Zeeland

Niantic heeft de betaversie van Harry Potter uitgebracht: Wizards Unite exclusief in Australië en Nieuw-Zeeland. De fans zijn razend enthousiast.

Gamers worden aan het begin van het spel begroet met een onderschrift dat zegt: “De tovenaarswereld loopt het risico te worden blootgesteld. We hebben je hulp nodig.”

Vervolgens kun je jezelf een naam geven, je beroep, titel en huis kiezen. Dit zal je ook laten zien hoe zwaar je toverstok is (of dat nu een verschil maakt voor de echte gameplay of niet is nog niet duidelijk) en ook je toverprestaties.

Gameplay

De gameplay is vrijgegeven op Twitter en YouTube en laat zien dat je tijdens je wandeling door je stad vriendelijke gezichten kunt tegenkomen en een aantal niet zo vriendelijke.

Screenshots laten zien dat Hagrid vastzit in een web. Door over het scherm te vegen krijg je hem vrij.

Hagrid vast in een web – credit Niantic Portkey Games

Je kunt ook een Dooddoener tegenkomen, waar je moet vechten totdat jij of je vijand sterft. Spelers kunnen ook willekeurige dingen tegenkomen, zoals boeken die spreuken nodig hebben om dieren te openen of enge dieren die verslagen moeten worden.

Gameplay Harry Potter Wizards Unite – credit Niantic / Portkey

Het bedrijf heeft een verklaring vrijgegeven waarin staat: “Heksen en tovenaars in Australië en Nieuw-Zeeland worden nu uitgenodigd om deel te nemen aan de Harry Potter: Wizards Unite beta, mede ontwikkeld en mede uitgegeven door WB Games San Francisco en Niantic, Inc. Portkey Games-label.

Reacties
Laden..